Despre noi 

Tehnotop System a realizat un progres considerabil de-a lungul anilor, fiind prima societate din România care a combinat arta şi tehnologia in domeniul productiei de elemente din fier forjat.

Detinând dotarea tehnica necesara producerii de serii de elemente si ansamble din fier forjat, putem satisface toate cerintele privind calitatea, cantitatea şi diversitatea.

Profesionalismul, pasiunea şi cunoştintele în acest domeniu ne-au împins si ne extindem pana la nivel european. Reteaua de distributie proprie, produsele de cea mai buna calitate, executia riguroasa si atenta ne recomanda a fi printre cei mai buni.

Suntem in continua expansiune. Cautam, cercetam si imbunatatim gama de produse. In plus, suntem deschisi la provocari, pentru ca, putem executa practic orice element sau ansamblu de care aveti nevoie.

Reteaua noastra de parteneri la nivel national include, marile retele de magazine tip Do It Yourself, dar si parteneri privati, prin intermediul carora, produsele noastre ajung in toate yonele tarii. Daca esti intersat sa colaboram scrie-ne.

Suntem prima companie cu capital integral romanesc producatoare de elemente din fier forjat. Suntem prezenti in retelele de magazine :           

      DedemanLeroy merlinHorbach

Pentru toate produsele noastre oferim posibilitatea vopsirii electrostatice intr-o gama variata de culori, având la dispozitie o linie de vopsire in câmp electrostatic ultraperformanta.

Oferim servicii de debitare in comanda numerica ( CNC ) cu jet de plasma. Jetul de plasma este folosit pentru decupare tabla cu grosimi mici si medii, avand capacitatea de a debita tabla cu grosimi cuprinse intre 1mm si 50mm. Comanda numerica permite controlul asupra deplasarii precise a capului de taiere in vederea realizarii unor modele complexe, cu multiple elemente circulare sau unghiulare. Taierea cu jet de plasma, realizand taieturi adanci si curate, este avantajoasa deoarece nu necesita prelucrari ulterioare pentru reperele executate.Utilizarea aerului comprimat in procesul de taiere cu jet de plasma, in locul unui gaz inert, conduce la obtinerea unui pret de cost scazut al operatiei de debitare.