Termeni si conditii

 

Compania care administreaza site-ul http://metaldesign.ro este SC TEHNOTOP SYSTEM SRL, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J17/128/2004 si avand Codul Unic de Inregistrare:RO16107284.

1. Site-ul metaldesign.ro este proprietatea firmei Tehnotop System SRL, producator si distribuitor se elemente, ansamble si mobilier din fier forjat. Pe acest site sunt expuse produse din oferta firmei Tehnotop System SRL, dar si articole informative despre firma noastra. Orice persoana fizica sau juridical ce  acceseaza site-ul metaldesign.ro  poate comanda produsele din oferta existenta devenind astfel clientul nostru

2. Site-ul metaldesign.ro este proprietatea firmei Tehnotop System SRL si este aparat de legile in vigoare privind drepturile de autor. Folosirea, fara acordul firmei, a pozelor, textelor si restul informatiilor prezente pe acest site, fara a intreba furnizorul, se pedepseste conform legilor in vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel, sunt interzise: copierea continutului de pe site, de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului.

3. In scopul achizitionarii de catre clienti a produselor din oferta existenta pe siteul metaldesign.ro,  Tehnotop System SRL isi asuma responsabilitatea folosirii datelor personale. Firma va pastra confidentialitatea datelor si nu le va folosi in alte scopuri decat in achizitionarea produselor comandate de clientii ei. Tehnotop System SRL isi asigura clientii ca aceste datele cu caracter personal raman confidentiale.

4. Dupa alegerea produselor dorite, clientii pot trimite comanda online sau contactandu-ne la numerele de telefon 0236.478.658 / 0755.073.765 si adresa de e-mail metaldesign@tehnotop.com.ro. Livrarea si termenul de executie se fac in functie de complexitatea comenzii si pot dura pana la 30 de zile de la data efectuarii comenzii.

5. Orice persoana care acceseaza site-ul metaldesign.ro in scopul modificarii ofertei existente, incearca sa afecteze performantele site-ului si firmei, va fi considerata o tentativa de frauda si va face obiectul unei plangeri penale la organele de politie, impotriva persoanei, dar si sustinatorilor ei care au incercat sa dea curs acestui fapt.

6. Daca exista conflicte intre clienti si furnizator acestea se vor rezolva pe cale amiabila, de comun acord. Daca nu se  poate ajunge la o intelegere, atunci se apeleaza la competentele instantelor de judecata romane. Vizualizand aceasta pagina cu Termeni si conditii, clientii isi asuma in totalitatea raspunderea.

Va multumim!